از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 58744

66 بازدید

به گزارش خبرنگار قضایی خطرنگار، مهدی افتخاری روز شنبه در نشست خبری با گرامیداشت ۱۷ مرداد روز خبرنگار و تبریک این روز به اصحاب رسانه، اظهار داشت: برای راه اندازی شورای حل اختلاف رسانه، به اخذ مجوز راه اندازی شورای حل اختلاف تخصصی به منظور تحقق ماده ۸ قانون شورای حل اختلاف نیاز بود که […]

به گزارش خبرنگار قضایی خطرنگار، مهدی افتخاری روز شنبه در نشست خبری با گرامیداشت ۱۷ مرداد روز خبرنگار و تبریک این روز به اصحاب رسانه، اظهار داشت: برای راه اندازی شورای حل اختلاف رسانه، به اخذ مجوز راه اندازی شورای حل اختلاف تخصصی به منظور تحقق ماده ۸ قانون شورای حل اختلاف نیاز بود که با مکاتبات انجام شده بین محمد باقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با حجت الاسلام احمدی میانجی، رئیس شورای حل اختلاف کشور، این موافقت اخذ شد.
وی ادامه داد: مکان و امکانات لازم برای فعالیت این شورا از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تامین شده است.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت هنر در حوزه آسیب های اجتماعی، افزود: دو نماهنگ با موضوع اعتیاد و طلاق و ۶ قطعه موسیقی برای استفاده از ظرفیت هنر در پیشگیری از وقوع جرم در این معاونت تولید شده است.
به گفته افتخاری، دو قطعه موسیقی نماهنگ تولید شده در این معاونت که با نگرش ایجابی انجام شد، با موضوع اعتیاد و طلاق، با صدای علی لهراسبی و آهنگسازی فواد غفاری است.
وی اضافه کرد: قطعات موسیقی های «پاک نگهدار جهان» با موضوع حفاظت از محیط زیست، «باهم درستش کنیم» با موضوع دوستی با افراد شایسته، «یه کاری کن» با موضوع مسئولیت اجتماعی، «آبی ترین روز» با موضوع امید و نشاط اجتماعی، «هم نفسم» با موضوع حریم خانواده، مهر و محبت به همسر و «دنیای مجازی» با موضوع آسیب های مجازی شش قطعه موسیقی هستند که با بودجه شورای اجتماعی پیشگیری از آسیب های اجتماعی کشور تولید شده است.
دبیر شورای ارتقای آگاهی های عمومی، اطلاع رسانی و افکارسنجی معاونت اظهار داشت: در سال ۹۷ با نیازسنجی انجام شده، موضوعات طلاق، اعتیاد، خانواده، کودک آزاری، حاشیه نشینی و سبک زندگی برای تولید قطعات موسیقی انتخاب شده اند.
بر اساس این گزارش، دو نماهنگ با موضوع اعتیاد و طلاق برای نخستین بار امروز در حضور خبرنگاران رونمایی شد.
دبیر شورای ارتقای آگاهی های عمومی، اطلاع رسانی و افکارسنجی معاونت اجتماعی قوه قضاییه خبرنگاران را نمایندگان مردم در عرصه مطالبه گری دانست و گفت: رسانه ها پایه چهارم نظام هستند و وظیفه دارند مطالبه گری را از زبان مردم انجام دهند و در عین حال اضطراب بلاوجه در جامعه ایجاد نکنند و امانتدار قلم های در دست خود باشند.
وی برای تبیین بیشتر، به تحقیق راش محقق امریکایی از رسانه های جهان اشاره کرد و افزود: راش در یک تحقیق ۲۰ ساله به این نتیجه رسید که وضعیتی که در رسانه ها منتشر می شود، بسیار بدتر از آن چیزی است که در سطح جوامع وجود دارد؛ پس بیاییم ذائقه مردم را به اخبار تلخ عادت ندهیم و ضمن بیان واقعیات اجتماعی از بزرگنمایی و ایجاد اضطراب در جامعه خودداری کنیم.
اجتمام** ۷۳۲۹

انتهای پیام /*


اجتماعی


قوه قضاییه


معاونت اجتماعی


شورای حل اختلاف

نظرات بسته شده است.