از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 47925

191 بازدید

پیربخش ایراندوست یکی از کامیونداران نیکشهر روز سه شنبه به خبرنگار خطرنگار، اظهار داشت: با قطعی سوخت کامیون ها جابجایی بار از جمله مصالح ساختمانی با مشکل جدی رو به رو شده است. بهنام بلوچزهی نیز گفت: سهمیه هر کامیون ۱۰ تن ۱۱۷ لیتر و کامیون ۶ تن ۴۸ لیتر سوخت تعیین شده که به […]

پیربخش ایراندوست یکی از کامیونداران نیکشهر روز سه شنبه به خبرنگار خطرنگار، اظهار داشت: با قطعی سوخت کامیون ها جابجایی بار از جمله مصالح ساختمانی با مشکل جدی رو به رو شده است.
بهنام بلوچزهی نیز گفت: سهمیه هر کامیون ۱۰ تن ۱۱۷ لیتر و کامیون ۶ تن ۴۸ لیتر سوخت تعیین شده که به هیچ وجه کافی نبوده است.
جان محمد بن یکی دیگر از کامیون داران بیان کرد: هر کامیون توانایی ایجاد شغل برای ۲ تا ۳ نفر و کامیون های حمل مصالح سنگ بیش از هفت نفر را دارد و هم اینک در ماه مبارک رمضان شمار زیادی از رانندگان و کارگران بیکار شده اند.
رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی نیکشهر نیز با اظهار تاسف از قطعی سوخت کامیون ها اظهار داشت: علاوه بر کامیون های باری متاسفانه سوخت تانکرهای آبرسانی سیار روستایی نیز قطع شده است و بحران بی آبی در بیش از ۱۳۰ روستای این بخش بیداد می کند.
عبدالعزیز بلوچزهی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان مردم روستایی از آبرسانی سیار نیز محروم شده اند، خاطرنشان کرد: مگر کامیون چقدر سوخت مصرف می کند که هر روز سوخت اندک آنان به بهانه های مختلف قطع شود.
وی ادامه داد: مسئولان باید از قاچاق میلیون ها لیتر سوخت در جاهای دیگر جلوگیری کنند و نباید سوخت چند کامیون که صدها نان خور دارند قطع شود.
فرماندار نیکشهر نیز به خبرنگار خطرنگار، اظهار داشت: کارت سوخت برخی از کامیون ها به علت انجام تخلفات از سوی شرکت نفت چابهار مسدود شده است.
صاحب گل صالحی با بیان اینکه پیگیری لازم برای رفع انسداد کارت های سوخت در حال انجام است، اظهار امیدواری کرد: در هفته آینده مشکل سوخت کامیون ها مرتفع می شود.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت نیکشهر نیز به خبرنگار خطرنگار، اظهار داشت: سهمیه سوخت کامیون ها با توجه به حجم کار متناسب با نیاز نیست و کامیونداران بارها از کمبود سهمیه سوخت گلایه داشته اند.
جان محمد هوت افزود: کارت سوخت آزاد نیز یکی از معضلات و مشکلات بزرگ در نیکشهر است که نیازمند تجدید نظر و توجه بیشتر برای حل مشکلات سوخت است.
وی بیان کرد: حدود ۲۰۰ کامیون موجود شهرستان برای حدود ۵۰۰ نفر ایجاد اشتغال کرده اند و حداقل بیش از هزار نفر با خانواده آنان بهره مند می شوند.
مسوول بازرسی، کنترل و نظارت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه چابهار در گفت وگو با خبرنگار خطرنگار، با تایید قطعی سوخت کامیون ها در نیکشهر اظهار داشت: به علت بروز تخلف و سوختگیری خارج از باک در جایگاه سوخت نیکشهر از یک هفته قبل سوخت کلیه کامیون ها قطع شده است.
پرویز حسنانی افزود: قطعی و مسدود شدن سوخت کامیون های نیکشهر با هماهنگی فرمانداری و مسئولان محلی برای جلوگیری از تخلف و تکرار سوختگیری خارج از باک انجام شده است.
وی بیان کرد: قطعی سوخت کامیون ها طبق قانون و در نظر گرفتن تمامی ملاحظات انجام شده است تا عاملی بازدارنده باشد.
وی با اشاره به یکی از تخلفات انجام شده در زمان سوختگیری گفت: یک دستگاه کامیون تانکر آبرسان کارت سوخت ۱۰۰ کامیون دیگر را در یک نوبت سوختگیری کرده که این اقدام بوسیله دوربین ها ضبط شده و کلیپ آن موجود است.
وی ادامه داد: با هماهنگی های انجام شده بزودی این مشکل مرتفع خواهد شد.
شهرستان نیکشهر دارای ۱۳ هزار و ۴۱۰ کیلومتر مربع وسعت، ۱۴۱ هزار نفر جمعیت، ۳۹۵ روستا، چهار بخش مرکزی، بنت، لاشار و آهوران، سه شهر نیکشهر، اسپکه و بنت و ۱۱ دهستان است.
نیکشهر از شمال به شهرستان های ایرانشهر و دلگان، شرق به شهرستان های قصرقند و سرباز، از جنوب به کنارک و چابهار، غرب به شهرستان فنوج و استان هرمزگان محدود است و در ۵۱۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان قرار دارد.
۳۰۴۳ **۶۰۸۱

انتهای پیام /*


اقتصاد


انرژی


سوخت


گازوییل

نظرات بسته شده است.