از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 46584

99 بازدید

به گزارش خبرنگار سیاسی خطرنگار، «حسینعلی امیری» روز چهارشنبه در پاسخ به سئوالات خبرنگاران درباره انتخاب هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: انتخاب رییس و نواب رییس مجلس شورای اسلامی را تبریک عرض می کنم و توقع داریم کماکان تعامل فزاینده ای نسبت به دوره های گذشته بین دولت و مجلس برقرار باشد. وی افزود: […]

به گزارش خبرنگار سیاسی خطرنگار، «حسینعلی امیری» روز چهارشنبه در پاسخ به سئوالات خبرنگاران درباره انتخاب هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: انتخاب رییس و نواب رییس مجلس شورای اسلامی را تبریک عرض می کنم و توقع داریم کماکان تعامل فزاینده ای نسبت به دوره های گذشته بین دولت و مجلس برقرار باشد.
وی افزود: ما در شرایطی هستیم که نیاز به اتحاد، انسجام و همکاری قوای سه گانه کشور داریم و بویژه، همکاری دولت و مجلس در این مقطع بسیار مهم و اساسی است.
امیری با بیان اینکه برای ارتقای تعاملات بین مجلس و دولت در سال سوم مجلس دهم تلاش خواهد کرد،ابراز امیدواری کرد: در سایه همکاری، همراهی و همدلی بین قوا و بویژه بین مجلس و دولت مشکلات کشور حل شود.
معاون پارلمانی رییس جمهوری در پاسخ به سئوالی درباره نقش دولت در انتخاب هیات رییس مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع انتخاب رییس و هیات رییسه مجلس شورای اسلامی موضوع داخلی این نهاد و مربوط به خود مجلس و نمایندگان است بنابرین دولت در انتخاب رییس و هیات رییسه این نهاد هیچ مداخله ای نداشت.
وی افزود: خود نمایندگان مجلس شورای اسلامی تشخیص دادند که علی لاریجانی به عنوان رییس و مسعود پزشکیان و علی مطهری به ععنوان نواب رییس انتخاب شوند.
به گزارش خطرنگار، علی لاریجانی در دور دوم انتخاب ریاست مجلس با کسب ۱۴۷ رای برای سومین سال پیاپی رییس مجلس شورای اسلامی در دوره دهم شد.
در این انتخابات، محمدرضا عارف از مجموع ۲۷۹ رای اخذ شده، ۱۲۳ رای کسب کرد و آرای باطله نیز ۹ رای بود.
همچنین، مسعود پزشکیان و علی مطهری در انتخابات هیات رئیسه مجلس به عنوان نایبان اول و دوم انتخاب شدند.
در این رای گیری از کل ۲۷۹ رای ماخوذه، پزشکیان با ۱۵۷ رای و علی مطهری با ۱۴۳ رای به ترتیب به عنوان نایبان رئیس اول و دوم برگزیده شدند.
معاون پارلمانی رییس جمهوری همچنین در پاسخ به سئوالی درباره مخالفت برخی نمایندگان با لایحه الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم نیز گفت: دولت قبل از ارائه هر لایحه ای به مجلس شورای اسلامی آن را مورد کارشناسی دقیق قرار می دهد و در ارائه آن مصالح کشور را در نظر می گیرد.
وی گفت: لایحه الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم در قوه قضائیه و در شورای عالی امنیت ملی هم بررسی شده و اکنون هم اگر نمایندگان درباره آن سئوالی داشته باشند دولت آماده پاسخگویی است.
لایحه الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم در جلسه روز سه شنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
سیام**۹۱۹۱**۱۵۵۳

انتهای پیام /*


سیاسی


دولت


پارلمانی


حسینعلی امیری

نظرات بسته شده است.