از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 73042

62 بازدید

به گزارش خطرنگار، نخستین نمایشگاه دستاوردهای صنعتی و تولیدی البرز دومین روزفعالیت خود در حالی پشت سرگذاشت که با رفت وآمد و استقبال هیات های تجاری خارجی همراه شد.این نمایشگاه فرصتی به وجود آورد تا بازرگانان خارجی از نزدیک توانمندی ها و شگفتی های صنعتگران البرزی را بستایند.همچنین این نمایشگاه به کانونی گرم برای گفت […]

به گزارش خطرنگار، نخستین نمایشگاه دستاوردهای صنعتی و تولیدی البرز دومین روزفعالیت خود در حالی پشت سرگذاشت که با رفت وآمد و استقبال هیات های تجاری خارجی همراه شد.
این نمایشگاه فرصتی به وجود آورد تا بازرگانان خارجی از نزدیک توانمندی ها و شگفتی های صنعتگران البرزی را بستایند.
همچنین این نمایشگاه به کانونی گرم برای گفت وگو و تبادل تجربه و همکاری بین طرفین تبدیل شده و نوید بخش آینده خوبی در صورت مدیریت فرصت خواهد بود.
اینکه امروز ۲ بازار بزرگ و مهم عراق و افغانستان جنگزده در دوران بازسازی این کشور می تواند هدف مشارکت ایرانی ها و تقسیم داشته ها واقع شود هیچ شکی نیست لیکن آنچه در این میان باید مورد ملاحظه و نگاه موشکافته قرار گیرد، کیفیت بخشی به تولید و عرض اندام در برابر رقبای دور و نزدیک است.
مشتری مداری و داشتن روحیه تعامل ، همکاری با توجه به اشتراک فرهنگی و دینی مذهبی کشورهای همسایه نقطه عطفی است که نباید از آن فاصله گرفت.
هوشیاری در برابر شیطنت های احتمالی بیگانگان و بستن راه های نفوذ و بروز اختلاف از دیگر مسائلی است که کارشناسان سیاسی و اقتصادی بر اهتمام به این موارد تاکید دارند.
معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری البرز در نشست هیات های تجاری عراق و افغانستان گفت: این استان دارای موقعیت ویژه ای در کشور به خصوص در بخش صنایع است که سرمایه گذاران خارجی از جمله عراق و افغانستان می توانند در آن حضور یابند.
عبادلله کامکار افزود: البرز استان علاوه بر صنعت، قطب کشاورزی بوده و بالغ بر ۱۱۰ برند ملی ایران در این استان وجود دارد که می تواند بخشی از نیاز بازار عراق را تامین کند.
وی اضافه کرد: هدف این است که با توجه به ظرفیت های بسیار البرزبتوانیم مبادلات اقتصادی و تجاری بین کشورهای منطقه از جمله عراق ایجاد کنیم.
کامکار گفت: آغوش البرز بر روی سرمایه گذاران عراقی باز است و دست آنان را به گرمی برای همکاری و مشارکت می فشاریم.
وی بیان داشت: استان البرز این ظرفیت را دارد که بیشتر محصولات مورد نیاز بازار عراق را تامین کند.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی البرز نیز گفت: سیاستگذاری جمهوری اسلامی ایران بر حفظ و توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری بین سه کشور ایران ، عراق و افغانستان است.
محمد امین بزازی پور فرشی افزود: هدف ما این است که سهم ایران و استان البرز را از بازار کشورهای همسایه
بالاببریم.
وی اضافه کرد: برای استاندارد کالاهای صادراتی مورد نیاز کشور هدف، تفاهم نامه های خوبی با سازمان استاندارد ایران و طبق استانداردهای جهانی بسته شده تا کالاها را هر چه بیشتر بر مبنای استاندارد صادر کنیم.

بزرگترین نمایشگاه توانمندی های تولیدی و صادراتی و فرصت های سرمایه گذاری استان البرز از ۲۶ تا ۲۹ آبان ماه دایر است.
در این نمایشگاه بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی و صادراتی، تولیدات خود را در دید عموم قرار داده اند.
هیات های تجاری ۱۰ کشور در نمایشگاه توانمندی های تولیدی و صادراتی صنایع کوچک و متوسط البرز شرکت کرده اند.
عراق، افغانستان، سوریه، لبنان، ترکیه، آذربایجان و قزاقستان از جمله کشورهایی هستند که در این نمایشگاه حضور یافته اند.
حدود ۱۲۰ واحد صنعتی و تولیدی البرز در زمینه صادرات فعالیت دارند.
بیش از سه هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در این استان مشغول به فعالیت هستند.
۷۴۱۴/ ۶۱۵۵

انتهای پیام /*


اقتصاد


صادرات


ایران


عراق

نظرات بسته شده است.