از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 72768

135 بازدید

جلال رحیم زاده روز شنبه در حاشیه برگزاری دوره آموزشی یک روزه با شرکت ۲۵ نفر از پرورش دهندگان ماهی شهرستان در گفت و گو با خبرنگار خطرنگار، از فعال بودن تمام استخرهای تولید و پرورش ماهی سردابی و گرم آبی در میانه خبر داد.وی افزود: آبزی پروران در این دوره آموزشی با چگونگی پرورش […]

جلال رحیم زاده روز شنبه در حاشیه برگزاری دوره آموزشی یک روزه با شرکت ۲۵ نفر از پرورش دهندگان ماهی شهرستان در گفت و گو با خبرنگار خطرنگار، از فعال بودن تمام استخرهای تولید و پرورش ماهی سردابی و گرم آبی در میانه خبر داد.
وی افزود: آبزی پروران در این دوره آموزشی با چگونگی پرورش ماهی قزل آلا، آماده سازی استخرهای پرورش ماهی، غذا دهی، مدیریت هوا دهی و اصول مدیریت بهداشتی قزل آلا آشنا می شوند.
وی، آشنایی با بیماری های همه گیر در ماهیان قزل آلا شامل ویروسی، باکتریایی و انگلی، نحوه درمان این بیماری ها و نحوه مقابله با آن را از دیگر اهداف این دوره آموزشی عنوان کرد.
رحیم زاده گفت: معمولا ۶ گونه ماهی قزل آلا، کپور، آمور، فیتوفاگ، سوف و بیگ هد در استخرهای شهرستان میانه پرورش داده می شود.
وی ادامه داد: نگهداری کپور و آمور معمولی به راحتی انجام می شود چون ماهی آمور علف خوار بوده و کپور همه چیزخوار است و از انواع غذاهای دستی و طبیعی تغذیه می کنند؛ ماهی فیتوفاگ و بیگ هد نیز از موجودات شناوری که در استخر وجود دارند و معمولا سبز رنگ و قابل مشاهده نیستند، تغذیه می کنند.
رحیم زاده با اشاره به بازار فروش ماهیان تولید شده در میانه، اظهار داشت: بیشتر ماهی های پرورشی استخرهای شهرستان بازار فروش دارند و بخشی از آن نیز در بازارتبریز و تهران عرضه می شود.
شهرستان میانه با ۱۸۰ هزار نفر جمعیت در ۱۶۰ کیلومتری جنوب شرق تبریز واقع شده است.
۷۲۳۱/۳۰۳۸/۵۱۸

انتهای پیام /*


اقتصاد


کشاورزی


آبزیان


ماهی

نظرات بسته شده است.