از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 53256

22 بازدید

به گزارش روز دوشنبه خطرنگار، از سازمان برنامه و بودجه کشور، در مناطق زلزله‌زده، تاکنون ۲۷ هزار واحد آواربرداری، ۲۲ هزار و ۵۰۰ واحد پی‌کنی، ۱۵ هزار و ۹۰۰ واحد بتن و فوندانسیون،۱۰ هزار واحد اجرای اسکلت و ۶ هزار واحد سقف و دیوارکشی انجام شده است.همچنین تاکنون ۹۲ هزار واحد در مناطق زلزله‌زده برای […]

به گزارش روز دوشنبه خطرنگار، از سازمان برنامه و بودجه کشور، در مناطق زلزله‌زده، تاکنون ۲۷ هزار واحد آواربرداری، ۲۲ هزار و ۵۰۰ واحد پی‌کنی، ۱۵ هزار و ۹۰۰ واحد بتن و فوندانسیون،۱۰ هزار واحد اجرای اسکلت و ۶ هزار واحد سقف و دیوارکشی انجام شده است.
همچنین تاکنون ۹۲ هزار واحد در مناطق زلزله‌زده برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شدند که از این تعداد،۷۱ هزار واحد عقد قرارداد شده است.
بر اساس این گزارش، از ۱۵ هزار واحد معرفی شده برای دریافت تسهیلات معیشتی نیز، ۹ هزار واحد عقد قرارداد شدند.
بر اساس این گزارش، با توجه به اینکه آواربرداری، بازسازی، مرمت و استقرار مردم در واحدهای مسکونی و جبران خسارات تاسیسات زیربنایی و رونمایی، در یک سال امکانپذیر نیست، پیشنهاد شده که ردیف بودجه ای با عنوان «بازسازی مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه» در قانون بودجه سنواتی تا پایان عملیات بازسازی این استان در نظر گرفته شود.
در ادامه این گزارش پیشنهاد شده است که برای احیای اقتصاد مناطق زلزله‌زده، بازسازی زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی مرزی قصرشیرین، سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و بخشی از زیرساخت شهرک‌های صنعتی گیلان‌‌غرب و اسلام‌آباد، مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه شود.
در خصوص جبران خسارات ابنیه، ماشین‌آلات و سرمایه در گردش و اعطای تسهیلات ارزان‌قیمت در زمینه دام و طیور نیز پیشنهادهایی ارائه شده است.
به گزارش خطرنگار، زلزله ای به بزرگی ۷٫۳ ریشتر در ساعت ۲۱:۴۰ روز یکشنبه ۲۱ آبان ۹۶ بخش‌های گسترده‌ای از غرب کشور با مرکزیت سرپل ذهاب استان کرمانشاه را لرزاند که در این حادثه، بیش از ۶۰۰ نفر جان باختند و حدود ۱۲هزار نفر مصدوم و ده ها هزار نفر بی خانمان شدند.
اقتصام *۱۰۷۰* ۳۰۶۳

انتهای پیام /*


اقتصاد


بودجه


سازمان مدیریت و برنامه ریزی

نظرات بسته شده است.