از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 52577

117 بازدید

«حشمت الله فلاحت پیشه» امروز- جمعه- در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خطرنگار، افزود: اگر اروپا در مجامع بین المللی، حوزه های خاص مانند نفت و گاز و سرمایه گذاری های مختلف بتواند ایستادگی خود را نشان دهد، ایران به طور حتم باب مذاکرات و مناسبات تازه ای را با آنان باز می کند.نماینده مردم […]

«حشمت الله فلاحت پیشه» امروز- جمعه- در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خطرنگار، افزود: اگر اروپا در مجامع بین المللی، حوزه های خاص مانند نفت و گاز و سرمایه گذاری های مختلف بتواند ایستادگی خود را نشان دهد، ایران به طور حتم باب مذاکرات و مناسبات تازه ای را با آنان باز می کند.
نماینده مردم اسلام آباد غرب در مجلس اضافه کرد: جایگاهی که در اف.اِی.تی.اف برای ایران تعریف شده است در شأن ما نیست اما نقش اروپا در این زمینه مثبت بود و آنها ضمن ایستادگی سعی کردند باب مناسبات با ایران حفظ شود.
وی تاکید کرد این یک چراغ سبز از سوی اروپا برای ایران بود اما چراغ اصلی باید در زمینه مناسبات ایران و اتحادیه اروپا روشن شود.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ابراز امیدواری کرد: شرایط مذاکرات به گونه ای باشد که نتایج را برای ادامه کار فراهم کند.
به گزارش خطرنگار، گروه ویژه اقدام مالی در سال ۱۹۸۹ میلادی از سوی کشورهای گروه ۷ شکل گرفت و کارکرد کنونی آن، وضع استانداردهایی برای مقابله با پولشویی، تامین مالی تروریسم و سایر جرایمی است که سلامت نظام مالی را تهدید می کند.
جمهوری اسلامی ایران از سال ۲۰۰۷ میلادی در فهرست سیاه گروه ویژه اقدام مالی قرار گرفت و از سال ۲۰۰۹ نام آن به طور رسمی در بیانیه های آن اعلام و مقررات اقدام های متقابل علیه تهران وضع شد تا کشورها در مراودات مالی و بانکی با ایران احتیاط کنند.
از همان زمان، موضوع خروج ایران از فهرست سیاه «اف.ای.تی.اف» در دستور کار دولت وقت قرار گرفت که موضوع در شورای عالی امنیت ملی مطرح و تصویب شد و از سال ۱۳۸۹ با تصویب «نقشه راه شورای عالی مبارزه با پولشویی» برنامه های اصلاحی در دستور کار دولت است.
نتیجه این اقدام ها، تهیه لوایح مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم بود که هیات ایرانی توانست شورای حکام گروه ویژه اقدام مالی را متقاعد کند ایران را از فهرست سیاه خود تعلیق کند.
گروه ویژه اقدام مالی هشتم تیرماه امسال تعلیق اقدام های مقابله ای خود را در قبال ایران تا ماه اکتبر (آبان ماه) تمدید کرد و در بیانیه عمومی، اجرای ۹ بند را از جمهوری اسلامی خواست.
از سوی دیگر، لایحه «الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تامین مالی تروریسم» (سی.اف.تی) به دلیل مخالفت برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به مدت ۲ ماه مسکوت مانده است.
گروه ویژه اقدام مالی نیز تعلیق اقدام های مقابله ای خود را تا ماه اکتبر (آبان ماه) تمدید کرد.
قرار است امروز (جمعه) آنگونه که وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در بدو ورود به فرودگاه وین اتریش اعلام کرد، بسته اقتصادی اتحادیه اروپا به ایران ارایه شود.
«محمدجواد ظریف» امروز در نشست کمیسیون مشترک وزیران امورخارجه جمهوری اسلامی ایران، چین، روسیه، فرانسه، آلمان و انگلیس و مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با موضوع برجام شرکت کرد.

سیام*۹۱۲۱*۱۳۳۶*۱۹۶۱*

انتهای پیام /*


سیاسی


مجلس


برجام ۹۷


گروه ویژه اقدام مالی

نظرات بسته شده است.